Tennisles

CiC Tennis Academy
CIC Tennis verzorgt al ruim vijftien jaar succesvol tennislessen, clinics en events bij verenigingen en op particuliere tennisparken. CiC Tennis werkt met een hecht team van gediplomeerde tennisleraren. Een groot aantal is al jaren werkzaam voor CIC Tennis. Bij elke training staan plezier en vooruitgang voorop. Daarnaast beschikt CIC Tennis over een administratieve organisatie die leden en leerlingen op een persoonlijke wijze te woord staat wanneer er vragen zijn. Deze combinatie zorgt er voor dat CIC Tennis met veel verenigingen en tennisparken al jarenlang succesvol samenwerkt.

Bij TV Boerenslag wordt het hele jaar door tennisles aangeboden. Is er geen les tijdens officiële vakanties, op officiële feestdagen en tijdens clubactiviteiten (denk aan Lente Dubbel Toernooi).

De lesreeks van het Voorjaar start in maart en de lesreeks van het Najaar in september. De lesprijs voor een 16-weekse reeks met 4 personen is € 178,00 pp. Alle leden ontvangen per email een uitnodiging wanneer een nieuwe lesreeks van start gaat.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via tennisacademy@cicgroup.nl

Scroll naar top

Bedankt voor het versturen van het formulier.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.