JEUGDLEDEN

All in one lidmaatschap
Tennis is de allerleukste sport! Maar niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Daarom hebben we bij T.V. Boerenslag het Tennis Alles-in-1 pakket geïntroduceerd. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen en wedstrijden spelen voor een vaste prijs. Bovendien komen kinderen zo meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, maken sneller vriendjes en hebben daardoor meer plezier. Het Tennis Alles-in-1 pakket van T.V. Boerenslag bestaat uit: 

− Lidmaatschap 

− Gehele jaar vrij tennissen 

− Tennistraining  (25 lessen van maart t/m december)

− Deelname Tennistijgers

Wat is Tennis Alles-in-1?
Onder Tennis Alles-in-1 verstaat de KNLTB een lidmaatschap waarbij lidmaatschap en competitiedeelname (of het nu KNLTB competitie of een eigen interne competitie is) onderdeel zijn

van één pakket. Aan een Tennis Alles-in-1 lidmaatschap kunnen bijvoorbeeld trainingen, verenigingsactiviteiten en toernooitjes worden toegevoegd. Bij Tennis Alles-in-1 meldt een jeugdspeler zich dus niet aan voor een activiteit, maar meldt zich af, als hij of zij niet kan. Dit zorgt voor een hogere opkomst tijdens activiteiten.

Waarom Tennis Alles-in-1?
Het behoud van jeugdleden is voor tennisverenigingen één van de grootste uitdagingen. Een derde van de jeugdleden haakt na twee jaar af. Door het Tennis Alles-in-1 pakket komen kinderen meer op de vereniging, spelen vaker wedstrijdjes, krijgen meer en meer een band met tennisvriendjes en het verenigingsleven. Hierdoor zit een kind niet langer op tennisles, maar op tennis. De vereniging, de leraar, de ouders en kinderen zijn hierbij gebaat. Het aanbieden van Tennis Alles-in-1 zorgt ervoor dat meer kinderen wedstrijdjes spelen, doordat ze meteen meedoen aan de competitie. Daardoor gaan kinderen meer tennissen en doen ze vanzelf mee aan verschillende activiteiten. Kinderen ervaren meer teamgevoel en staan met meer plezier op de tennisbaan, wat ervoor zorgt dat ze langer lid blijven. Dit blijkt ook uit cijfers van honderden verenigingen die de afgelopen jaren zijn gestart met Tennis Alles-in-1.

Het pakket kost normaal gesproken € 37,50 p.p. per maand zijn, maar de club subsidieert per maand €10,00 per kind, wat betekent dat het alles-in-1-pakket € 27,50 per maand kost. Naast dat je een vaste prijs betaald voor het pakket hoeven kinderen ook niet meer apart opgegeven te worden voor bijvoorbeeld tennisles of andere activiteiten. Ze zijn meteen voor alle activiteiten in het pakket aangemeld. Mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan één van de activiteiten, geef dit dan tijdig door bij Janneke. Heb je vragen over het pakket of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janneke.

Scroll naar boven

Bedankt voor het versturen van het formulier.