Competitie update

De voorjaarscompetitie is in volle gang, onze 5 teams hebben de eerste helft erop zitten. Op de zaterdag de heren, woensdag en donderdagochtend elk een damesteam, en op de vrijdagavond een heren en een damesteam. De dames op de donderdagochtend gaan lekker, en staan nu op de eerste plaats. Ook de andere teams zijn lekker bezig en sprokkelen de punten bij elkaar. Iedereen is uiteraard altijd welkom om eens een wedstrijd te komen kijken. De speelschema’s zijn terug te vinden op mijnknltb.toernooi.nl.

Het moment voor het inschrijven van de Najaarscompetitie komt er ook alweer aan. Van 13 juni tot en met 1 juli 2019 kan ik als VCL weer teams inschrijven. Het afgelopen jaar hebben twee Boerenslag teams deelgenomen aan de Najaarscompetitie, 2 dames teams, beiden op de vrijdagavond.

Er zijn echt heel veel diverse competitievormen en dagen mogelijk. Gemengd (zaterdag, zondag, vrijdagavond), Heren (zaterdag, zondag, vrijdagavond) en Dames (zaterdag, zondag, donderdagochtend, vrijdagavond). In principe telt elke competitie zeven speeldagen. Nieuw dit jaar is 8&9 Tennis – op donderdagavond en zondagmiddag – alle combinaties zijn mogelijk (DD, HD, GD – ook qua teamsamenstelling). Verdere informatie is allemaal terug te vinden op de knltb site en uiteraard mag je altijd contact met mij opnemen (email: p_dekker@quicknet.nl| mob: 06 23550908). 

Enige ‘beperking’ die we hebben, is dat we maximaal 2 competitie teams op een dag/avond kunnen plaatsen, omdat maar een team tegelijk kan spelen. En eventuele tennisles, die is ingeroosterd. Ik kan eventueel op verzoek kijken naar andere mogelijkheden (bv. uitwijken andere vereniging). Teams die al eerder hebben mee gedaan, krijgen voorrang. 

Jolanda Dekker-Duineveld

Meer nieuws

Frode loopt voor KiKa

Wat is een mooier doel voor een sponsorloop dan het steunen van het onderzoek naar het genezen van kanker bij kinderen? Op

Scroll naar boven

Bedankt voor het versturen van het formulier.